Exclusive Model Cars

Beste liefhebber!

Afgelopen januari was ik op de beurs Interclassics en Topmobiel in het MECC in Maastricht. Daar kwam ik in contact met een bedrijf wat op bestelling, of bij bij genoeg belangstelling, zeer exclusieve modellen kan maken op basis van kunsthars, met een metaallaagje. Ik heb deze modellen in het echt gezien en was zeer onder de indruk van de detaillering en uitstraling. Bij navraag bleek er geen 75 model te bestaan. Na wat mailcontact zijn we overeengekomen dat bij afname van 25 modellen er een prijs van 75 euro afgesproken kan worden. Via het Alfa75 forum en deze site probeer ik zoveel mogelijk belangstellenden bij elkaar te krijgen. Zie hier de link naar de site, voor alle info over de productiewijze en foto’s. Let wel, bij de 75 modellen blijft het(wereldwijd), het model blijft dus erg exclusief. Voor meer info of aanmelding, neem contact met mij op via het contactformulier op de site.